Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Poängtorkan tog slut i regnet

Under vårens elva matcher tog Selånger inte en enda poäng. När höstsäsongen startade sprack poängnollan direkt.
– Med lite tur, skicklighet och jävlar anamma lyckas vi, säger tränaren Magnus Ohre.

Regnet öste ner över Selångers IP men det stoppade inte Selånger som under vårsäsongen bara mäktat med två mål och noll poäng. Nu tog poängtorkan slut när laget höll tätt och spelade 0–0 mot Tierp.

– Det var regnigt men planen var ganska bra ändå. Det var sörjigt på en del ställen och det är klart att det gynnade oss mer då de lagen som är bättre än oss inte kan spela som de är vana vid. Tjejerna gjorde nog sin bästa match, säger tränaren Magnus Ohre.

Gästande Tierp vann vårmötet med 7–0 och hade flest chanser även denna gång. Malin Pettersson i Selångers mål stoppade allt.

– Jag tror hon gjorde sitt livs match med några räddningar som borde ha varit mål. De hade några fler chanser men vi var absolut värda poängen, säger Ohre.

Ett bortdömt mål för offside mäktade Tierp med och Selånger hade en chans efter hörna då Josefine Jonssons försök tippades iväg.

Magnus Ohre menade efter matchen att många i laget gjorde sin bästa match för säsongen och att man för första gången stod för en riktig laginsats. Han tror att poängen kan ge en boost till framtida matcher.

– Tjejerna var jättenöjda och det var som en seger. Vi sa att vi ska göra en bättre höst än vår och redan efter en match har vi gjort det. Vi fokuserar inte så mycket på tabellen utan ser det som utbildning.