Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Podd72 på #FoFRK 1: "En Skipper, en stjärnförfattare och människans enorma kraft"


Podd72 gästar Folk och Försvars Rikskonferens i Sälen med specialprogram med snack och reaktioner, lyssna
här!
Podden handlar om att vara redo, om kriser, katastrofer, prepping, säkerhetspolitik och informationskrig. Finns att ladda ned på iTunes och Acast.

Annons

Samtal med Ida Texell, förbundsdirektör Brandkåren Attunda, om den civila krishanteringen, om ansvarsprincip, framtida utveckling och människors önskan att hjälpa till i kris.

Reaktion på Wallströms inledningstal, och det där med civilplikt som Erik Hultgren, ledarskribent på Blekinge Läns Tidning reagerade på.

Lars Wilderäng begår debut på Folk och Försvars Rikskonferens, välkänd bloggare på Cornucopia? och författare. Snack om intryck, troll och lite annat. Lars Wilderäng kommer att återkomma senare i Podd72 med en längre intervju som kretsar kring kriserna han skildrar i sina böcker.

Niklas Wiklund är även känd som Skipper, försvarsdebattör, bloggare, kolumnist och Örlogskapten. Här i ett samtal om försvarsdebatten och vad som händer med HMS Malmö och HMS Stockholm och om gränsdragningar mellan Kustbevakning och Flottan.

Samtal med Kerstin Lundgren (C), utrikespolitisk talesperson om den nya säkerhetsstrategin med reaktioner även på den lettiska presidentens tal.

Tidigare program:

#3: Medborgaransvaret i Kris, Ryssland och besök på skräckhotellet

# 2: Så fixar du strömavbrottet & kan det bli krig på Balkan?

#1: Preppa med barn och Svarta svanar