Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pojkvännen "VÖN" om svåra tiden efter Holmlunds olycka: "Inte min Anna som är där"

I december kraschade Anna Holmlund svårt under ett träningspass i Innichen, Italien. Rehabiliteringen går sakta framåt och i en intervju med Expressen berättar pojkvännen Victor Öhling Norberg om den jobbiga tiden och parets relation.
– Jag älskar henne fortfarande, men även om det är samma person så är det inte min Anna som är där, säger han.

Skicrossåkaren Victor Öhling Norbergs fjolårssäsong var – trots VM-guldet – allt annat än rolig. Flickvännen Anna Holmlund kraschade svårt under ett träningspass i Italien och efter att ha vaknat upp efter en tids koma påbörjades rehabiliteringen.

– Jag ville vara där för Anna och familjen, men det hjälper egentligen ingen att man sitter där på en pinnstol, säger "VÖN" i en intervju till Expressen.

Öhling Norberg berättar att han efter olyckan var mentalt utmattad och att skicrossen till sist nästan kom som en räddning.

I dagsläget bor Anna i en egen lägenhet i Sundsvall, men har assistanshjälp dygnet runt. Rehabiliteringen går framåt, men det går sakta, menar Öhling Norberg.

Nyligen träffades paret i Sundsvall, var ute och åkte båt tillsammans med några vänner och gick sedan på middag.

– Det går jättebra, men även om det är samma person så är det inte min Anna som är där. Jag kommer att vara med hela hennes resa, sedan får vi se hur vår relation blir. Jag älskar fortfarande henne lika mycket som jag gjorde innan och hon känner likadant för mig. Det är ingenting man bara kan slå av. Men vi får se hur det blir, hon behöver oerhört lång tid i sin rehabilitering, säger han.

Läs också:

Sju månader efter olyckan – nu har Anna Holmlund flyttat hem till Sundsvall

Victor Öhling Norberg om Anna Holmlunds framsteg: "Hon har börjat le och skratta, det gör min vardag enklare"

Anna Holmlund och Charlotte Kalla inviger skidklubbens miljonprojekt: "Det ville Anna gärna"