Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis förtegen efter händelse där bilist körde av vägen – en person förd till sjukhus

En singelolycka inträffade i södergående riktning på E4 i Timrå sent på tisdagskvällen. Den eller de personer som färdats i bilen lämnade platsen, men anträffades senare av polisen.
Olyckan ska hänga samman med ett annat ärende och en person har varit i behov av vård, men polisen är förtegen kring detaljer.

Uppdatering: Polisen efter dikeskörningen på E4 i Timrå: "Föraren misshandlade en man precis innan"

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 23:21 på tisdagskvällen. Orsaken till olyckan är ännu okänd, men enligt uppgifter från räddningstjänstens inre befäl var det ingen person kvar i bilen när styrkan kom fram. Räddningstjänsten kunde lämna platsen tämligen omgående men polisen arbetade vidare med ärendet. Bilen utgjorde efter olyckan inget hinder för andra trafikanter.

En person har förts till sjukhus med ambulans, men denne ska inte ha skadats i samband med olyckan utan av en annan orsak.

– Det är ingen skadad i själva olyckan och personerna som var inblandade har vi träffat på, säger David Levy, befäl vid polisens ledningscentral.

– Det hänger ihop med ett annat ärende men jag kan inte berätta mer just nu för att inte skada förundersökningen.

Polisens jourhavande förundersökningsledare beslutade under natten att ingen mer information skulle släppas i ärendet förrän under onsdagen. Under onsdagsmorgonen berättade han att en man är misstänkt för grov olovlig körning då han har kört utan körkort flera gånger.

FLER NYHETER:

Ny välfärdssatsning – 30 extra miljoner ska skapa guldkant på Sundsvalls äldreboenden

För Plus-kunder: Emil Forsberg talar ut om relationen med GIF Sundsvall: "Har fått stå till svars för det här"

Gör som 75 000 andra – se hälsingejägarens populära film: "Vill fånga det genuina med jakten"

För Plus-kunder: Svartviks herrgård förlorar alkoholtillståndet – ägaren besviken: "Kommer ha öppet ändå"

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.