Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen har avslutat sökinsatsen efter försvunne 37-åringen: "För lite att gå på"

Polisen har beslutat att avsluta den aktiva sökinsatsen efter den 37-årige man i Sundsvall som anmäldes försvunnen i onsdags.
– Vi hade helt enkelt för lite att gå på, säger Josef Wiklund på polisen.
Men Missing people fortsätter sökandet efter mannen.

Det var i onsdags som mannen anmäldes försvunnen i Sundsvall. En stor sökinsats drog igång, där flera polispatruller, hundpatruller, Missing people, hemvärnet och även fjällräddare deltog.

Men efter tre dygn valde polisen på lördagen att avsluta sökinsatsen.

– Vi har inte fått in några tips som vi kan jobba vidare på. Vi vet inte alls vart vi ska leta, säger Josef Wiklund.

Därför vill han betona att det fortfarande är av största vikt att höra av sig till polisen på 114 14 om man har något tips.

Missing people kommer att fortsätta sökandet efter 37-åringen.

– Vi fortsätter att hålla oss till området där vi tror han försvann och det är kring Nacksta. Vi kommer fortsätta sökandet så länge folk är villiga att söka. Det räcker med att vara med en liten stund och leta, då har man i alla fall gjort något, säger Mikael Stenberg, operativ chef för sökinsatsen på Missing people.

Mannen sågs senast i Sallyhill. Han är 182 centimeter lång, smal och har mustasch. Vid försvinnandet tros han ha burit blå jeans eller svart träningsbyxor, grön fleecejacka och en rutig beige "gubbkeps".

Läs också: Stor sökinsats efter försvunnen man i Sundsvall – polisen efterlyser tips från allmänheten