Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen har tappat fotfästet i trafiken – något måste göras åt fartdårarna

Man läser nästan dagligen om män som ger sig på kvinnor och misshandlar dem och att få fast dem verkar vara näst intill omöjligt. Nästan lika omöjligt tycks det vara för våra trafikpoliser att få tag på våra värsta trafikdårar.

Man betalar väldigt mycket i skatt numer för att färdas i en bil och då kan man tycka att man ska slippa fartdårar som inte har vett att hålla den hastighet som råder och inte göra vansinnesomkörningar! Men att se dårar i trafiken har blivit en vardag för oss som dagligen kör efter våra vägar och trafikpolisen lyser med sin frånvaro.

Nu är det dags för våra via skattemedel anställda poliser att se till att det blir ordning på våra vägar. Döden lurar runt hörnet för oss alla, men vi betalar väldigt mycket pengar för att vi ska ha ett någorlunda skydd mot de värsta missdådarna.

Nu kan någon tycka att man inte ska likställa mördare, misshandlare och annat skrot med de som kör som vettvillingar i trafiken – men det är det man kan göra. I trafiken dödas människor dagligen i vårt land och färdas man efter våra vägar så ser man att det är ren och skär tur att inte många fler har fallit offer i trafiken.

Jag vill ha mer valuta för mina surt förvärvade pengar och jag tror att många håller med mig. Polisen har tappat fotfästet, snart måste vi vanliga skötsamma medborgare ta lagen i egna händer. Så skärpning poliskåren om ni fortsättningsvis vill vara vårt stöd som upprätthåller ordningen på våra vägar och i samhället i övrigt.

Skattebetalaren

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel