Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen hittade narkotikagömma – misstänkt langare åtalas

I en byrå i hallen och i ett källarförråd hittades Tramadol, MDMA och cannabis. Sundsvallsbon som erkänt att narkotikan var hans misstänks ha haft för avsikt att sälja den till andra.

Den 23 december gjorde polisen husrannsakan hemma hos Sundsvallsbon och hans flickvän. Förutom narkotika hittade polisen en mobiltelefon som innehöll sms där personer frågar efter olika droger och en lista som tros vara köparnas skulder.

Mannen som är i 25-årsåldern åtalas nu för narkotikabrott. Han har erkänt att narkotikan var hans men förnekat att han sålt eller haft för avsikt att sälja några droger. Han hävdar att allt var avsett för eget bruk, att han inte äger mobiltelefonen och att anteckningarna med summor är personer som lånat pengar av honom.

Flickvännen har i förhör sagt att hon inte haft någon kännedom om att det fanns narkotika i bostaden men att hon har misstänkt att pojkvännen varit påverkad ibland när han kommit hem efter fester.