Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politiker har rätt att göra goda gärningar

Replik på artikeln "Elin lånade ut lägenheten till vräkt barnfamilj – nu kritiseras hon av politiker", ST.nu 14 januari.

Inte så underligt att en politiker visar sin protest mot Elin Nilsson. Tur att samhället kan stå upp och skydda henne, tycker jag. Arga kattor får rivet skinn, så detta lär nog fortsätta framöver. Klart att även en politiker har rätt att göra en social gärning som i detta fall för en familj som står på bar backe.

Men varför inte göra det i det tysta då? Jag har själv varit politiskt aktiv och har god kännedom om hur man på den tiden partipiskan ven hårt fick rätta sig efter just partiprogrammet och inte ha som mål att gå emot partiet, skaffa sig popularitet etcetera. Väljarna röstar utifrån partiets program och inte på den politiker som mest är ute efter att göra sensation.

Nu är inte Moderaterna mitt förstahandsval när jag går till valurnan men jag hoppas varje dag att frågan om nyval aktualiseras så Sverige får fram en regeringsduglig regering.

Läs fler insändare här:

Tant Agnes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel