Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Positiva svar på motion om Ånge kommuns näringslivsarbete

Ånge kommuns näringslivschef Tommy Eriksson stöder Leif Edhs (VFÅ) förslag om en egen hemsida för näringslivs- och etableringsfrågor där lokala företagare knyts upp för att visa upp den företagsstruktur och engagemang som finns för utomstående.

Det framgår av hans yttrande över motionen som lämnades in i oktober, och som överlämnades till politikerna för vidare beredning i början av mars.

Hans åsikt delades också av kommunstyrelsens arbetsutskott, som föreslog att den delen av motionen skulle bifallas, vilket senare ändrades av kommunstyrelsen till en rekommendation om att anse motionen besvarad.

Besvarad föreslås också bli svaret på de övriga förslagen som Leif Edh lyfter fram i samma motion. Förslag som bland annat handlar om framtagande av en hjälpande folder och ett förverkligande av tankesättet "en dörr in". I båda fallen åtgärder som man redan håller på med, enligt Tommy Eriksson.