Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Precis som i övriga samhället är det i första hand föräldrarna som ansvarar för sina minderåriga

Svar från Viking Line på insändaren "Småbarn på dansgolvet en säkerhetsrisk på Ålandskryssningen" publicerad den 5 januari.

Hej Eva och alla andra dansglada,

Viking Line har sju fartyg varav ett är en nöjeskryssare primärt för vuxna. Det är just Viking Cinderella som du reste med: Merparten av året riktar vi oss till en vuxen publik med bland annat fina dansband. Under skolloven har vi dock en större andel barnfamiljer som också passar på att fira ledigheten ombord på Cinderella.

Vårt mål är att alla som väljer oss ska ha en fin upplevelse som de är glada och nöjda med, oavsett ålder. Därför ordnar vi specifik barnunderhållning just under skolloven och erbjuder aktiviteter anpassade även för yngre resenärer, men vi har inga avskilda områden på fartyget dit barn inte får gå. Normala ordningsregler och hänsyn till övriga resenärer gäller och hos Viking Line, precis som i övriga samhället, är det i första hand föräldrarna som ansvarar för sina minderåriga.

Vi hoppas att du inte tvekar att återkomma till Cinderella och att din nästa kryssning blir precis så bra som du önskar.

Med vänliga hälsningar,

Eleonora Hansi, informationschef Viking Line Skandinavien

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel