Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prins Daniel besöker Mittuniversitetet i Sundsvall i april

Prins Daniel, Isabella Löwengrip och Spotifys grundare, Martin Lorentzon, kommer till Sundsvall i april. På Mittuniversitetet kommer de hålla föreläsningar som ska inspirera ungdomar till att bli entreprenörer.

Besöket är en del i Prins Daniels Fellowship, ett entreprenörsprogram som ska inspirera ungdomar att våga bli entreprenörer. Den 18 april kommer de till först till Hedbergska skolan för bland annat föreläsningar och samtal med eleverna. Senare under dagen besöker de även Mittuniversitetet.

– För oss är det väldigt viktigt att stötta innovations- och entreprenörsdrivet hos våra studenter och därför är vi glada över att få den här möjligheten, säger Anders Fällström, rektor på Mittuniversitetet i ett pressmeddelande.

Isabella Löwengrip kommer där tillsammans med Martin Lorentzon att föreläsa för studenterna och efteråt ska de samtala med mindre grupper studenter.