Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Printsiffror måndag

10 öre sänktes bensin- och dieselpriset i går. Sjunkande världsmarknadspriser är orsaken till att de stora oljebolagen genomför prissänkningen. (TT)

49 757 personer ansökte aktivt om utträde ur svenska kyrkan under senaste året. Det är 9 900 färre än motsvarande period året innan. (TT)

70 kronor betalar en färdtjänstresenär per resa. Stockholmare kommer från och med den 15 december att kunna få hjälp med resorna även i våra nordiska grannländers huvudstäder Köpenhamn, Oslo och Reykjavik. (TT)

12 dagar ska 10 000 delegater från uppemot 190 länder, företag och miljögrupper debattera miljöhoten i Poznan, när FN kallar till miljömöte. (TT-AFP)

2 690 gruvarbetare har dött i explosioner, av gasläckor, översvämningar och i kollapsande gruvhål i Kina. Det är 13 procent mindre än samma tid i fjol. (TT-Reuters)