Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Provocerande när vissa förstör för mängden

Annons

De flesta i Sverige känner starkt för flyktingar och lider med alla traumatiserade barn och utmattade vuxna och gamla. Då ter det sig provocerande att en del flyktingar vägrar lämna bussen och klagar över att behöva gå 20 minuter till närmaste busshållplats. Många hjälpvilliga, inkännande människor blir perplexa, förvirrade och även förargade.

Ingen kräver någon självutplånande, underlägsen tacksamhet utan vi människor strävar efter en balans i tillvaron; att inte bita i den hand som ger en mat, att inte bli utskälld av den som ramlat och du hjälpt upp.

Det finns en uppenbar risk att dessa missnöjda individer, som knappast representerar flertalet flyktingar, utgör bränsle åt främlingsfientliga krafter och indirekt orsakar ännu mer elände åt sig själva och sina landsmän som bara längtar efter lite lugn och ro.

Laina IT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel