Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Punklegendar och Gibrish på E-street

Johan Johanssons musikaliska karriär omfattar både KSMB och soloskivor. Nu spelar han på E-Street med Sundsvallsbandet Gibrish.

Annons

Johan Johansson har gjort mycket inom svensk musik under fem decennier. Har spelat och skrivit låtar med bland annat KSMB, Strindbergs, John Lenin och Diamond Dogs och har verkat som soloartist sedan 1988. Han har producerat artister som Stefan Sundström, Lars Winnerbäck, Sanna Carlstedt och De Lyckliga Kompisarna. Han har även skrivit böcker, arrangerat festivaler.

Exklusiv premiär: Se Gibrish nya video "Håll dig borta från vin"

Den 4 februari spelar han på E-Street i Sundsvall. Under kvällen spelar Sundsvallsbandet Gibrish som är aktuell med nya videon "Håll dig borta från vin".

– Gigget med Johan Johansson är lite av en drömkombo med Johans råa politiska budskap och Gibrish musikaliska galenskap. En kväll vi ser fram emot, säger Christer Suneson i Gibrish.

Kvällen efter spelar Gibrish på Hijazz i Uppsala och på lördag på Kom Bar i Göteborg.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter