Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånade pojke på Navet – man anhållen

En man sitter anhållen misstänkt för att ha rånat en pojke på Navet under tisdagskvällen. Mannen ska ha hotat pojken och på så sätt kommit över pojkens jacka. Polisen var snabbt på plats och kunde gripa den misstänkte.

Annons

Det var vid 17.30-tiden på tisdagen som mannen i 20-årsåldern greps på Navet i Sundsvall, misstänkt för rån. Han är misstänkt för att ha rånat en pojke i 15-årsåldern.

– Han har hotat pojken med en brottslig gärning och på så sätt har han tillgripit en jacka från pojken, säger Jan-Erik Olsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Sundsvall.

Polisen kom snabbt till platsen och kunde därför gripa mannen på Navet – och pojken kunde återfå sin jacka. Den gripna var under torsdagskvällen ännu inte hörd.

– Det finns ett flertal vittnen till händelsen, men de är heller inte hörda ännu, säger Jan-Erik Olsson.

Under natten mot onsdag anhölls mannen misstänkt för rån.

– Han har varit ute efter jackan i sig. Vad hotet har bestått i vill jag inte säga, men han fick lämna ifrån sig jackan under de här hoten, säger Sven-Olof Gustavsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Mannen ska inte ha använt sig av någon form av vapen i samband med rånet.