Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rektor efterlyser larm efter nytt inbrott på Böle skola

Under helgen anmäldes tre inbrott I Timrå.
Två i industriområdet och ytterligare ett på inbrottsdrabbade Böle skola.
– Det känns så trist, säger Ing-Britt Pousette.

Annons

I helgen fick polisen larm om flera inbrott i Timrå. I industriområdet var det två företag som ligger med några hundra meters mellanrum som fick påhälsning av tjuvar. Från företagen hade enligt polisanmälan en tv - apparat, projektor samt tre datorer stulits.

Dessutom hade tjuvar återigen tagit sig in på Böle skola. Det var i skolans fritids lokaler som inbrotten skedde och tjuvarna kunde lätt se vad som fanns i lokalerna.

– Vi håller på att fräscha upp våra fritidslokaler så gardinerna var borta, säger Ing-Britt Pousette, rektor på Böle skola.

Skolan har drabbats av ett flertal inbrott och mängder av fönsterrutor har krossats på byggnaderna. Den här gången kom tjuvarna över en tv-apparat med Xbox och andra tillbehör och Ing-Britt Pousette saknar det larm som sedan länge utlovats till den inbrottsdrabbade skolan.

– Det skulle ha varit på plats nu, säger hon.

Polisen gjorde under söndagen brottsplatsundersökningar på alla platserna. På Böle skola har personalen städat upp efter inbrottet men eleverna på fritids kommer inte att ha någon tv att titta eller spela på.