Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rockveteraner på Tonhallens scen

Tre rockveteraner ställer sig på Tonhallen scen på lördagskvällen.

Annons

"Den jeg elsker", "Kött och blod", "Gör mig lycklig nu". Det är bara några av de hits och andra favoriter som kommer att rymmas i denna föreställning med tre av Skandinaviens riktiga rockveteraner

Sanne Salomonsen är Danmarks rockdrottning, Mats Ronander är musikernas favoritmusiker och Benneth Fagerlund är det musikaliska ankaret för flera av Sveriges största artister som nu fortsätter sin turné tillsammans.

– Det har varit en underbar turné under våren och fortsättningen i höst kommer inte att bli sämre! Det kommer att brinna av närhet, kärlek och musikaliska äventyr, säger Mats Ronander i en kommentar.

Trion bjuder på berättelser och musik från fyra händelserika decennier på och bakom scenen. Det blir både från Sannes och Mats respektive solokarriärer och dessutom från Mats arbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton.

En blandning av rock, pop och blues. Arrangören lovar en kväll fylld av värme, anekdoter och en brinnande kärlek till musik.