Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Röda lagets laguppställning i landstingsfullmäktige

Preliminär laguppställning.

Annons

Målvakt Elvy Söderström (S)

Medverkar utan att synas. Rutinerad som få och kan även placeras på centrala poster. Säger sig ha trappat ner till 100 procent, det räcker här. Sägs vilja spela i butterflystil. Kompenserar dålig skridskoåkning med att ständigt stå still. Bra reflexer.

Högerback Eva Andersson (MP)

Grön lirare med försiktig hållning. Läser spelet bra och byter ibland lag. Får för lite speltid när hon tar cykeln till bortamatcher. Lagets ende psykolog är inte direkt puckad. Oslipade skridskor av miljöskäl.

Vänsterback Ewa Back (S)

Back är givetvis back. Håller Norrlands fana högt. Mångårig profil i The Big Red Machine. Känd för en hög lägstanivå. Bygger spelet på rutin när hon backar in i egen zon. Tvåvägsspelare som till skillnad från vissa andra aldrig backar för en intervju.

Högerforward Linnea Stenklyft (S)

Nyss uppflyttad i förstafemman. Pålitlig. Risk för trubbel om hon sviker hemmapubliken. Framtidslöfte som får allt mer speltid. Räknas som en eventuellt framtida kapten. Sparkapital som börjat blomma ut.

Center Erik Lövgren (S)

Tveksamt löfte. Dribblingsvillig och i våras utan vinstintresse. Lagets egen gubben-i-lådan är duktig på att just hålla låda. Tog ganska otippat över kaptensbindeln efter Strömqvist. Har inlett säsongen tveksamt.

Vänsterforward Lars-Gunnar Hultin V

En riktig sniper. Mycket spel för galleriet. Bra grundtränad. Skjutglad. Kliver aldrig undan i närkamperna. Hans starka dragning mot vänsterkanten gör att han ofta hamnar på fel sida om sargen. Vägrar att spela med kompositklubba.

Andrafemman:

Ulla-Britt Lagergren (S), hb

Monica Fällström (S), vb

Andreas Sjölander (S), hf

Jan-Olov Häggström (S), c

Annicka Burman (V), vf

Tredjefemman:

Folke Nyström (MP), hb

Christina Nordenö (S), vb

Desislava Cvetkova (S), hf

Christer Sonidsson (S), c

Kenneth Challis (V), vf

Domare: Hans Stenberg (S), fullmäktiges ordförande, samt Mikael Gäfvert (M), revisionens ordförande

Nedsläpp: Onsdag 18 november kl 09.15.