Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roger, Titti och Ola tillbaka i Sundsvall

Nu är det populära morgonprogram tillbaka i Sundsvall. Roger Nordin, Titti Schultz och Ola Lustig hörs återigen varje morgon.

Från och med den 13 januari börjar morgonprogrammet "Roger, Titti & Ola – Vakna med NRJ" sända på frekvensen 107.4 FM igen.

– Vi har oslagbara, glada och galna minnen från våra sändningar under åren från Sundsvall. Det är ett under att vi är välkomna tillbaka till Hotel Knaust efter att ha släpat in bland annat en häst… Vi har sänt från nattklubbar, har vansinnigt roliga minnen från Gatufesten och Sundsvallsborna tar alltid emot oss på ett generöst sätt oavsett om vi är på plats eller vi håller kontakten via etern. Efter vår ofrivilliga ledighet är vi glada över att vara tillbaka i Sundsvall! säger Roger och Titti i en kommentar.

Roger Nordin och Titti Schultz gjorde under 13 år ett av Sveriges mest populära morgonprogram och sade upp sig under uppmärksammade former i januari 2013. "Roger, Titti & Ola – Vakna med NRJ" hör du varje morgon i Sundsvall från klockan 05.00 på 107.4 FM.