Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rosie Nilsson matchhjälte för Alnö mot IFK Timrå

Alnö vann med 1–0 (1–0) borta mot IFK Timrå i division 2 mellersta Norrland dam i fotboll. Matchens enda mål stod Rosie Nilsson för i första halvleken.

– Ja, vad säger man? Jag lider med tjejerna, de gör en bra match. Vi har mycket boll och har bra kombinationer på mitten, men tyvärr får vi inte in bollen. I slutet av första halvlek har vi vår sämsta stund i matchen och tyvärr gör då också Alnö sitt mål när vi är passiva i eget straffområde på en retur. Annars gör vi en mycket bra första och borde ha gjort något eller några mål. Nu får vi ladda om inför nästa helg då vi spelar vår sista hemmamatch för året, tyckte IFK Timrås tränare Patrick Davis, efter matchen.

Alnös tränare Kent Gustafsson om matchen:

– En tät och jämn match där Timrå börjar bäst, men där vi tar över efter cirka 20 minuter i första halvlek. En ganska chansfattig match som vi vinner rättvist.

I och med detta har IFK Timrå fem förluster i rad.

Med två omgångar kvar är IFK Timrå på sjunde plats i tabellen, och Alnö är på tredje plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är Stöde. Alnö tar sig an Kovland hemma. Båda matcherna spelas lördag 21 september 13.00.