Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rösta

Fördelen med politiska partier i kyrkan är att det blir lätt att hitta företrädare med samma värdegrund som en själv. Skulle man anonymisera en del av vad Sverigedemokraternas ledare sagt skulle många nämligen lätt kunna luras att tro att han var som vem som helst.

Sanningen är också den att intresset är begränsat bland medlemmarna och få tycker inte heller att de har tillräckliga kunskaper att välja någon att förvalta det svaga intresset. Så de låter bli att rösta, trots att de mycket väl vet på vilket parti de lagt en röst i ett ”vanligt” val.

Frågorna som behandlas är måhända inte de samma, men de grundläggande värderingarna som styr de valda företrädarnas agerande är det.

Rösta imorgon. Ditt val spelar roll.

S.S

… talar rykten om att man på rehab i Härnösand så smått börjat packa ihop verksamheten i flyttkartonger.

Det senaste politiska beslutet gällande rehabs framtid fattades i somras när man sa nej till nedläggning. Så på vems initiativ sker flyttförberedelserna?

S.S