Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rusning efter Springsteens Broadwaybiljetter – såldes för 50 000 kronor

Det blev rusning till Bruce Springsteens Broadwaydebut när biljetterna till konserterna släpptes på tisdagen och köpare från 30 olika länder ville lägga vantarna på sittplatserna.

Konsertgiganten Live Nation har vidtagit åtgärder för att förhindra orimliga återförsäljningspriser men trots det sköt priserna i höjden.

Hos återförsäljaren Stubhub gick en eftertraktad biljett för så mycket som 50 000 kronor, vilket kan jämföras med ursprungspriserna på 600–6 500 kronor.

Med start i oktober ska Springsteen spela på Broadway fem gånger i veckan i fyra månader. Förutom att spela låtar ur sitt låtregister ska han även läsa ur sin självbiografi "Born to run", som släpptes i fjol.

Konserterna ges på Walter Kerr Theatre som "bara" har 960 sittplatser – småpotatis för Springsteen som ofta spelar på världens största arenor.