Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ryck i sista perioden avgjorde för Njurunda borta mot Kramfors-Alliansen

En jämn match mellan hemmalaget Kramfors-Alliansen och gästande Njurunda avgjordes först i tredje perioden. Då drog Njurunda ifrån och vann matchen i HockeyTvåan Alltvåan norra CD med 5–2 (0-2, 2-0, 3-0).

– Efter en mindre bra förstaperiod så kommer vi ut som ett helt annat lag och spelar en bättre hockey i de två avslutande. Bättre drag i både spelet och i båset. Markus Hedberg gör en mycket bra insats i målet med en räddningsprocent på 95, han skapar tryggheten laget behöver för att vinna matcher, kommenterade Njurundas tränare Simon Hedefalk .

Robin Larsson gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Simon Engström och Adam Sundström, målen för Kramfors-Alliansen gjordes av Tobias Boström och Jesper Viklund.

För Njurunda gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Kramfors-Alliansen är på sjätte och sista plats.

I nästa omgång har Njurunda Härnösand borta i Högslättens Ishall, tisdag 12 februari 19.30.