Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så är läget i Sundsvall Hockey inför mötet med krislaget Västerås

Hockeyallsvenskan, omgång 45.
IF Sundsvall Hockey–VIK Västerås HK, Sundsvall Energi Arena, 16.00

Läget i laget

Tommy Stenqvist (knä) är långtidsskadad. Mats Hansson Eric Moe och Joakim Mattsson är tillbaka på is, men inte redo för spel redan på söndagen. De väntas däremot köra för fullt under kommande vecka. Mikael Johansson fick en "känning" och vilades mot Vita Hästen senast och han är ett frågetecken på nytt. Truppen ser därmed ut att vara densamma som i torsdags.

Tränarsnack

"Skönt med en seger senast, vi är ju inte bortskämda med det. Som vi sagt tidigare så är det bara att gå in och köra och ta en dag i taget hela vägen fram för oss. Vi ska göra bra prestationer varje dag och göra det vi pratar om och det vi tränar på varje dag. På papperet har Västerås ett oerhört bra lag med skickliga spelare, men hemma mot dem förra gången gjorde vi en av våra bättre matcher där vi sköljer över dem fullständigt och vinner med klara siffror. I matchen mot dem i Västerås ledde vi också efter två perioder och vann på straffar till slut. Vissa lag funkar det bättre mot bara och för oss har det gått bra mot Västerås, men vi stirrar inte så mycket på hur det gått för dem den senaste tiden eller vad de gör", säger Göran Tärnlund.

Notera att ...

... publiksiffran bara var 476 i torsdagens hemmamatch mot Vita Hästen. Det var den lägsta siffran för säsongen för Sundsvall Hockey.

... Västerås inledde serien bra och var favorittippade inför säsongen. Nu har laget förlorat tio matcher i rad och rasat i tabellen.

... Sundsvall Hockey vann mot Vita Hästen med 3–2 efter att ha vänt matchen i den sista perioden senast.