Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir nya säsongen av "Girls"

I februari är "Girls" tillbaka i tv-tablån. Seriens skapare och huvudrollsinnehavare, Lena Dunham, avslöjar nu vad tittarna kan förvänta sig av den femte säsongen.

Annons

– Det handlar inte längre om fyra kompisar som äter brunch ihop varje helg, utan de är människor som skingrats vind för våg. De försöker hålla kontakten, men får också känna av smärtan i att vara separerade. Den här säsongen är expansiv på ett sätt som är väldigt spännande för oss, säger Lena Dunham till Hollywood Reporter.

Dunhams karaktär Hanna är i en relation med Fran (Jake Lacy) som hon började dejta i förra säsongen och Adam (Adam Driver) kommer inte ha lika stor relevans för henne. Marnie (Allison Williams) står inför ett bröllop och hennes rollkaraktär får stort utrymme, lovar Dunham.

Jessa (Jemima Kirke) tycks äntligen vara beredd att utforska vem hon verkligen är och Shoshanna (Zosia Mamet) har flyttat till Japan. (TT)