Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så bygger Ånge inför fotbollstvåan

Fotbollsäsongen kommer allt närmare och Ånge IF bygger snabbt för att få spelartruppen klar i tid.
Senaste nyförvärvet – SSL-spelaren i Granlo Andreas Lindqvist.
Nästa nyförvärv – provspelande och Barcelonafostrade Gousumani Sanneh?
– Han kom i onsdags, säger nye tränaren Suat Sari.

Annons

Sanneh kommer närmast från spanska division IV-klubben Real Àvila och kommer att testa med division II-klubben under Berners Cup i helgen.

– En spännande spelare som ännu inte har hunnit träna med oss. Han är fostrad i Barcelonas ungdomsakademi och jag har sett honom på video, så vi har bra koll på honom. Framför allt är det en kantspelare, men han kan även spela som offensiv mittfältare, säger Suat Sari.

Läs mer: Ånge IF har klart med ny tränare – före detta spelare återvänder

Sari som har en spelartrupp som börjar ta form.

I dagarna blev det klart att Andreas Lindqvist återvänder från Selånger, Lindqvist som även spelare innebandy på elitnivå med Granlo BK.

– En bra spelare som är väldigt snabb, säger Sari och fortsätter:

– Nu kommer det att gå fort att sätta ihop truppen, det ska in några namn till och vi vet vad vi vill ha. Det handlar i de flesta fall bara om detaljer.

Tidigare har Ånge IF dessutom gjort klart med:

Läs mer: Ånge IF värvar U21-landslagsspelare

Tyrell Mitford, snabb engelsman, som är användbar både som forward och yttermittfältare. Kommer närmast från USA, men har förflutet som ungdomsspelare i Queen Park Rangers.

Taylor Roles, reslig mittback och britt. Har tillhört AFC Wimbledons akademi, men spelade senast för halvproffessionella Walton Casuals FC längre ner i Englands seriesystem.

Selwan Aljaberi, välväxt forward på 24 år, som har gjort två U21-landskamper för Irak.

Lamin Kargbo, mittfältare som återvänder till Ånge efter en sejour i Härnösand. Verkade klar för Stöde, men valde alltså att flytta längre västerut.

Redan till helgen kommer nyförvärven visa upp sig när Ånge IF arrangerar Berners Cup hemma på IP.

På lördag eftermiddag går Ånge in i elden mot Gottne IF.