Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så får du tillgång till Plus på ST.nu

Plus är en märkning för bra, oberoende och faktagranskad lokaljournalistik.
Som kund hos oss har du fri tillgång till allt plusmärkt innehåll, det är bara att logga in.
Vill du bli kund och få tillgång till det plusmärkta innehållet via sajten och nyhetsappen erbjuder vi dig nyhetspaket Plus.

När är jag kund och har tillgång till Plus?

Om du har tecknat vårt pluspaket, prenumererar på papperstidningen eller e-tidningen så är du kund och Plus ingår för dig. Följ "Så här gör du"-länken nedan så visar vi hur du enkelt loggar in för att ta del av vårt plusmärkta innehåll - eller logga in direkt.

Så här gör du

Logga in

Jag vill bli kund!

Med vårt nyhetspaket Plus får du fri tillgång till allt plusmärkt innehåll på nyhetssajten och i vår nyhetsapp. Missa inget - prova Plus för endast 1 kr första månaden.

Köp Plus nu!

Ett extra stort Plus!

Nu får du dessutom mer än någonsin för pengarna. Oavsett om du är kund på Plus eller prenumererar på papperstidningen eller e-tidningen har du tillgång till Mittmedias alla nyhetssajter och appar. Är du sportintresserad ingår både Bandypuls och Hockeypuls i detta utbud. Finns även som appar.

Läs mer om vilka sajter och appar som ingår

Du loggar in med samma användarnamn och lösenord som du uppgav när du skapade ditt konto första gången.

Från och med den 5 december 2017 har du som kund även tillgång till Plusmaterialet på Hall Media (tidigare Hallpressen), Sörmlands Media och VK Medias sajter och appar.

Läs mer här om vilka titlar som ingår och hur du gör för att logga in

Har du frågor? Kontakta vårt kundcenter.