Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så här tror Bagge om Kevin Walker

På fredag är det dags igen för Kevin Walker i "Idol". Den här gången spelas hans framträdande in i förväg för att hinna med den avslutande fotbollsmatchen i Superettan dagen efter.

Så här kommenterar jurymedlemmen Anders Bagge Sundsvallsstjärnan.

Vad tycker du om Kevin generellt?

– Kevin har blivit bättre hela tiden och går från klarhet till klarhet. Visst har det varit lite ojämnt och han har inte alltid sjungit i rätt tonart, men överhuvudtaget har han gjort det jättebra. Dessutom har han det där sköna norrländska lugnet som kan vara bra att ha då man exempelvis får hårda ord av Alexander Bard.

Vad tycker du om att han har två karriärer?

– Jag tycker det är ballt att han har två karriärer. Visst har det märkts ibland att han inte hunnit repa lika mycket som de andra deltagarna, men han har ändå gjort riktigt bra ifrån sig.

Hur långt kommer han att gå i tävlingen?

– Jag är övertygad om att han kommer att gå långt i tävlingen. Det är bara att se till röstningen på Aftonbladets hemsida efter senaste fredagsfinalen, då han och Elin båda hade runt 30 procent av rösterna. Det kan med andra ord bli norrlänningarnas år i "Idol".

Vad tror du om Kevins framtida musikkarriär?

– Som Laila sa under senaste fredagsfinalen så kan Kevin bli Sveriges svar på Ronan Keating.

Vad han måste jobba på som artist?

– Kevin måste jobba på sitt scenspråk, som är lite lamt.  Han måste kunna fånga publiken bättre och visa mer passion.

Vad tycker du om att han bandas på fredag?

– Ger man sig in i leken får man leken tåla. TV4 visste förutsättningarna, att han spelar fotboll, så de får helt enkelt lösa situationen eftersom fotbollen är hans jobb. Vissa kanske kommer att tycka att han särbehandlas, men så är det.