Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Så mycket bättre"-aktuella artisten kommer till Sundsvall nästa år

Under hösten är hon aktuell i den nya säsongen av Så mycket bättre. 24 februari nästa år kommer Sabina Ddumba till Sundsvall och Tonhallen.
– Det är en efterlängtad spelning, säger Dino Vulic från Höga kusten Nöje i ett pressmeddelande.

Höga kusten fortsätter sin livesatsning i Sundsvall efter att det bland annat stod klart att Oskar Linnros besöker Tonhallen 11 november. Nu står det klart att nästa stora artist att besöka staden blir ingen mindre än Sabina Ddumba.

– Vi på Höga Kusten Nöje är väldigt glada att kunna välkomna tillbaka SabinaDdumba till Sundsvall. Det är en efterlängtad spelning och hon är verkligen en avlandets skickligaste sångerskor som kommer bjuda på en mäktig konsert medfullband. På lördag börjar Så Mycket Bättre och vi håller självklart våra tummar förhenne, säger Dino Vulic på Höga Kusten Nöje i ett pressmeddelande.

Läs också: Tommy Körberg kommer till Lyslördags 10-årsjubileum: "Försökt få hit honom i många år"

På bara några år har Sabina blivit en av Sveriges mest lovande musikaliska stjärnor. 2016 utnämndes hon till Åretsnykomling på såväl Grammisgalan som P3 Guld. Låtar som (numera platinasäljande) "Not Too Young" och "Effortless" var startskottet för hennes karriär. Hon har tidigare jobbat med flertaletinternationella låtskrivare, bland annat LunchMoney (Nicki Minaj), Wolf Cousins(Ariana Grande, Taylor Swift) och Nick Ruth (Wiz Kalifa, Zara Larsson).Till våren ger hon sig ut på en turné runt om i landet där hon även har med sig ett stort band och en körsektion.

–Jag går alltid in med 150 %, för det måste vara på riktigt. Det händer att jag gråternär jag gör ”Scarred For Life” och att jag på riktigt blir arg på min mamma under”Homeward Bound”. Jag kände så mycket när jag skrev de låtarna, och på scen hittarjag tillbaka till de känslorna. Där får jag utlopp för sådant jag vanligtvis inte tillåter migsjälv att känna, säger Sabina Ddumba i ett pressmeddelande.

Läs även: Uno Svenningsson ger sig ut på turné i vår – kommer till Sundsvall

I höst är hon aktuell med nya Så mycket bättre säsongen tillsammans med bland annat Icona Pop och Moneybrother. Hon själv beskriver det som en "sjukt kul och sjukt läskig upplevelse". Sabina är också numera signad till Warner Bros i USA.

– Det är så fett att det finns folk där borta som är intresserade och taggade på attjobba med mig. Det behöver inte vara någon arenaturné eller nått, sätt mig på en klubb, säger Sabina Ddumba i ett pressmeddelande.