Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska såpastjärnan peppa folk att hjälpa till – Samir blir publikens ambassadör

Snart är det dags för årets upplaga av "Musikhjälpen", och i år blir det Samir Badran som får i uppgift att peppa publiken att engagera sig i insamlingen.

Annons

"Det känns riktigt fett att få blir folkets ambassadör!", säger han i ett pressmeddelande.

Samir Badran blev känd för två år sedan, då han medverkade i dokusåpan "Paradise hotel". Sedan dess har han bland annat setts i tv-program som "Realitystjärnorna på slottet", "Parneviks" och "Fångarna på fortet". Han har dessutom tävlat i Melodifestivalen som ena halvan av Samir & Viktor (Frisk).

"När jag fick frågan var jag faktiskt inte så insatt i 'Musikhjälpen' och jag vet att det var många andra som inte heller är det, så jag vill verkligen vara med och nå ut till alla där ute", säger han.

"Musikhjälpen" pågår den 13-19 december och direktsänds från Linköping i P3 och SVT Play. Temat för i år är klimatrelaterade katastrofer. I fjol sattes fokus på att stoppa spridningen av hiv, och totalt 34,1 miljoner kronor samlades in. Gina Dirawi, Kodjo Akolor och Linnea Henriksson är årets programledare. (TT)