Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så var Anton Axelssons comeback i Timråtröjan

Anton Axelsson var tillbaka i Timrå IK:s tröja hemma mot Vita Hästen.
ST-sporten punktmarkerade honom.

Sporten hade ett extra stort fokus på forwarden Anton Axelsson som var tillbaka på isen och i Timrå IK:s tröja mot Vita Hästen.

Här är Axelssons insats, period för period.

Första perioden: Låg bakom ett par farligheter i offensiven, men var samtidigt olycklig vid Vita Hästens ledningsmål när han slog bort en passning som bortalaget kunde kontra på. Serverade Daniel Öhrn ett jätteläge i slutet av perioden.

Andra perioden: Under den här perioden blev det mest slit i det tysta för Axelsson. Men det var riktigt bra slit i defensiven för 29-åringen, flera gånger backcheckade han tillbaka pucken. Framåt hackade det däremot.

Tredje perioden: Spelade mindre den här perioden, men såg ut att ha bättre fart under rören. Som hela Timrå hade även Axelsson svårt att komma innanför Vita Hästens köttmur framför Axel Brage i Vita Hästen-målet.

Axelssons match i siffror:

Plus/minus: -1.

Skott på mål: 1.

Läs mer: Då tas beslutet om Perssons framtid.

Läs mer: "Challe" om sonens förlust: "Årets stöld".

Läs mer: Tärnlund efter Sundsvalls ras: "Det är oacceptabelt"