Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sara Khamis matchhjälte för Heffnersklubban mot IFK Timrå

Heffnersklubban vann med 1–0 (1–0) hemma mot IFK Timrå i division 2 mellersta Norrland dam i fotboll. Matchens enda mål stod Sara Khamis för i första halvleken.

– Åter ett tätt intensivt derby mot Timrå, trots att vi inte når upp till nivå idag på vårt spel så vinner vi årets andra match mot Timrå med 1-0, ruskigt skönt, målet kommer på straff i 27:e minuten. Bäst på plan idag var Sandra Nilsson som parkerade bussen idag😀, kommenterade Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.

IFK Timrås tränare Patrick Davis om matchen:

– En tät match med mycket kamp på mitten som tyvärr för vår del avgjordes på en straff mot oss i första halvlek. Vi gick in i andra halvlek med bra inställning och kämpade tappert, men vi fick dock inte något riktigt bra tryck på Heffnersklubban som försvarade sig bra.

Resultatet betyder också att Heffnersklubban har hållit nollan i tre matcher i rad.

Med tre omgångar kvar är Heffnersklubban på tredje plats i tabellen, medan IFK Timrå är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Heffnersklubban är Stöde. Lagen möts söndag 15 september 17.00 på Stöde IP. IFK Timrå tar sig an Alnö hemma lördag 14 september 13.00.