Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sator bjöd på publikdragande rockfest

Club Deströyer (fredag):
Sator

Annons

Sator har hitsen, rutinen och publikstödet. Kanske framför allt det sistnämnda när ett proppfullt Deströyer oavsiktligt helt har gjort en publikrockad med helt andra människor och en helt annan medelålder än tidigare.

Men så är det trots allt Sator som står på scenen också. Ett säkert, starkt gäng som själv benämner sig som världens näst bästa band och spelar världens näst bästa låt. Typ.

Men om det är någonting Sator verkligen briljerar med så är det när man plockar fram de absoluta låtessen ur rockärmen, som i synnerhet I wanna go home och This is my life.

I kombination med det enorma publiktrycket blir upplevelsen total och taket lyfter så till den milda grad att det kan vara klokt att ta en sväng upp på Avenys övre plan för att se om det verkligen finns kvar på den här sidan Sator.

Enda bristen med spelningen är att den är aningen ojämn. De starka korten skiner lite i en egen division och får vissa delar av det andra materialet att kännas snudd på tråkiga. Visserligen bara glimtvis, för helhetsintrycket av Sators publikdragande rockfest på Deströyer är odelat positivt. Kvalitativ rock´n´roll är ju i regel någonting som passar utmärkt en sen fredagskväll.

Annons