Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsa på lekparker

Annons

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag tycker att kommunen borde bygga lekparker för stora barn, små barn och funktionshindrade barn. Enligt barnkonventionen så har alla barn rätta att få leka. Om kommunen gör det här så kan alla ha roligt och inte bara vissa. Många pratar om att alla är lika mycket värda och då tycker jag att det här är ett bra sätt att visa det på.

Om vi skulle bygga fler lekparker så skulle fler vara ute och leka i stället för att vara inne och spela på Ipaden. Ipads och allt sådant förstör till exempel ögonen, men det finns ingenting att göra ute och då blir det lätt att vi barn vill sitta vid Ipaden eftersom det finns roliga spel på den.

Enligt mig är det här en viktig grej så kommunen borde satsa på det här i stället för exempelvis torget. Det är dyrt att bygga lekparker, men tänk vad mycket pengar som planeras att lägga på torgen. För de pengarna skulle vi kunna göra minst tio lekparker.

De här lekparkerna kan göra skillnad.

Skoleleven Emelie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel