Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sauks konto kapades - kallade en flygplatsanställd för "slyna"

Skådespelaren Stefan Sauk gjorde i helgen flera av sina följare upprörda när han i ett inlägg på Facebook och Instagram kallade en flygplatsanställd för slyna och lade upp en bild på en kvinna med ett hakkors tatuerat på bröstet.

Annons

Sauk säger nu att det inte är han själv som skrivit det stötande inlägget utan att det gjorts av en person som hjälpt honom med Facebook-sidan.

– Jag har blivit kapad. Det är någon annan som har loggat in på min sida och skrivit inlägget, säger han till Aftonbladet.

Inlägget har nu tagits bort och Stefan Sauk säger till tidningen att han i framtiden ska vara "lite mer noga" med vilka som sköter hans uppdateringar.

– För kännedom så är det någon som roat sig genom att skämta på min FB-sida, och även här på Instagram. Olyckligt. Jag kan bara beklaga detta men nu är lösenordet bytt, skriver Stefan i samband med publiceringen av en selie på Instagram på tisdagen.