Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Scenservice svarar: Tonhallens lokaler har många år på nacken – vi hoppas på en rejäl ansiktslyftning

Svar på insändaren "Undermålig servering på Tonhallen – bra miljö kan skapas för liten penning och fantasi".

Vad roligt att du uppskattar de evenemang som är på Tonhallen! Vi arbetar hårt för att få fler bokningar till Sundsvall och även skapa en bredd i utbudet.

Vi är fullt medvetna om att intrycket av Tonhallen inte håller den nivå du förväntar dig när du kommer dit, full av förväntan inför ett evenemang. Lokalerna har många år på nacken och är inte anpassade efter dagens behov. Möblemanget är slitet och logistiken runt garderober och i lokalen har mycket att önska.

Gällande cafeterian så har vi fullt förtroende för att vår restauratör gör allt som är möjligt för att skapa en bra servering men utmaningarna är stora. Bristen på kök sätter de begränsningar som vi nu ser. Det finns tyvärr ingen möjlighet för någon typ av tillagning eller värmning i lokalen. Bristen på kök och tillagningsmöjligheter sätter också stopp för ett permanent alkoholtillstånd.

Under året (2018) gjorde vi en stor utredning av Tonhallen, dess framtid och renoveringsbehov. Vi hoppas att utredningen kan ge oss möjligheter till en rejäl ansiktslyftning av Tonhallen som kan skapa den helhetsupplevelse du efterfrågar!

Caroline Durango, enhetschef Scenservice, Sundsvalls kommun

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel