Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD fjäskar för Moderaterna

Annons

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Vilka smilfinkar SD och Jimmie Åkesson är för Moderaterna. SD-ledaren lovar att stödja en alliansregering som driver Moderaternas migrationspolitik utan förhandlingar. Som det skulle vara några nyheter, SD röstade ju på alliansens gemensamma budget senast utan förhandlingar, jag tror inte budgeten var utan migrationspolitik.

Och SD röstade ju på alliansens sänkta bolagsskatt, där storbankerna jublade, och senaste jobbskatteavdraget, och säkert inte utan migrationspolitik. Och det måste vara korkat och tro att näringslivet är intresserade av SD:s invandringspolitik. Sedan SD övertalats att stödja riskkapitalisternas skattefinansierade vinster i välfärden. Vad är så bra med Moderaternas utförsäkringar av sjuka, försämrad a-kassa och sänkta ingångslöner? Är det i över 20 år SD varnat för invandringen?

pyramidspelet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel