Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD har orsakat massinvandringen

Om inte Sverigedemokraterna funnits, skulle flyktingströmmen till Sverige troligtvis ha varit hanterlig. Men på grund av den invandrarfientliga politik som de framför hela tiden, har övriga partier, med V och MP i spetsen, tävlat om vem som är mest positiv till massinvandring. Allt för att inte på något vis kopplas ihop med SD. Och de signalerna har sänts ut över hela världen.

Nu ser vi resultatet. Inga boenden kvar, flyktingar i tält, på bussar, i gympasalar och nu till och med i Migrationsverkets receptioner. Sverige måste nu till slut be övriga EU-länder om hjälp med att omfördela flyktingar från Sverige.

Omfördelning av bistånd från u-länder till kostnadstäckning i Sverige är ett annat lågvattenmärke, oavsett vad Magdalena Andersson säger. För att inte tala om problemen med skolplatser som fattas och lärare som ska kunna de mest främmande språk.

Invandringen är ju lönsam på sikt, säger både Löfven och Fridolin. Hur långt fram i tiden de menar säger de inte. Har inte övriga EU-länder förstått det eftersom de har betydligt lägre invandring? Eller har Löfven och Fridolin fel?

"Ut sementem feceris, ita metes"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel