Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD och NMR:s anhängare får söka politisk asyl om de inte vinner valet

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Jag har återigen hört om dessa invandrare som kommer hit och lever på bidrag och aldrig behöver redovisa någonting. Oftast är det SD- och NMR-anhängare utan ett riktigt jobb som säger så, men de är ju riktiga svenskar. I slutändan sägs det alltid att ”om SD eller NMR kommer till makten blir det ändring”.

Men tänk om det inte blir så…

Mitt förslag till alla bidragstagande SD- och NMR:are är att de säger upp sitt svenska medborgarskap och söker ett afghanskt dito, åker över gränsen för att sedan ta sig tillbaks och söka politisk asyl.

Läs också: Sju skäl att inte rösta på Sverigedemokraterna

Efter några månader på ett trevligt asylboende kommer de att få 25 000 kronor rent i månaden, egen lägenhet och dessutom möjlighet att lära sig läsa och skriva. Detta är ju en sanning som man kan läsa om i sociala medier…

Det är ju bra eftersom den skattefinansierade skolan inte passade dem när de i stället finansierade sin egen verksamhet med små trevliga inbrott i närmiljön medan de drabbade betalade deras ofullständiga skolgång.

Om förslaget ovan går igenom betyder det att SD och NMR skulle minska med cirka 80 procent, eftersom de inte accepterar människor som tar del i en annan kultur eller nationalitet. De politiker som ser helheten kan fortsätta sitt arbete för ett tryggt Sverige.

Läs också: Därför ska du rösta på Sverigedemokraterna

De som säger emot detta är de högerextremister som nu styr den bruna massan mot ett Sverige som liknar 30-talets Tyskland.

Läs på och se helheten, tänk efter vart du själv kommer att finnas om ondskan tar makten, och det viktigaste är ju om du har eller kommer att ha möjlighet att rösta i framtiden.

Det räcker nu

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel