Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se till att toaletterna är öppna

Annons

Förstår att se över att INTE ta betalt för att gå på toaletterna på Kulturmagasinet har lägsta prioritet, alltså ligger längst ner på listan av saker som Sundsvalls kommun skall åtgärda. Eftersom jag är engagerad i SPF Seniorerna och äldrefrågor i FP har jag kommit i kontakt med alltför många äldre som inte kan besöka vårt fina Kulturmagasin med fantastiska utbud som i lördags om Hjördis Schymberg och Kai Gullmar på grund av dyra toabesök.

Har talat med Jonas Walker om problemet, ”Vi har fått ett uppdrag att utveckla KM, känner till att problemet finns. Jag har även talat med receptionisterna som får ta emot arga besökare. Alla matställen måste ha toalett, även handikapptoalett.

Nu på lördag den 14 är det ett fantastiskt program från kl 11.00 till 16.00 för unga och gamla, se till att toaletterna är öppna. Finns vakter som kan bevaka.

Ta Medelpadsarkivet vilka sitter där i flera timmar?

Kan inte vara svårt att lösa detta, visa att pengen och viljan finns.

Maritta Selin FP Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel