Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sector Alarm öppnar kontor i Sundsvall i Sundsvall

Säkerhetsföretaget Sector Alarm är på väg till Sundsvall.
Redan under hösten kan ett kontor vara på plats och det kan bli fråga om ett tiotal nya jobb.

Annons

– Vi växer och ser jättestora möjligheter att vidareutveckla och etablera oss i Sundsvall, säger Johan Rosenqvist, säljchef.

Sector Alarm riktar sig enbart till privata hushåll och samarbetar bland annat med SOS Alarm. I produktsortimentet ingår olika typer av hemlarm, som inbrottslarm, trygghetslarm och brandlarm.

När etableringen i Sundsvall ska vara klar har inte Johan Rosenqvist någon exakt svar på, utan konstaterar att det ska ske "så snart som möjligt och inte nästa år". I vart fall kommer nyetableringen att kräva nyanställningar och Johan Rosenqvist talar om ett behov av ett tiotal personer. Sundsvallskontoret kommer att behöva såväl säljchef och säljare som installatörer och servicepersonal, meddelar han.

Sector Alarm ägs av det norska bolaget Sector Alarm Holding AS. Huvudkontoret finns i Göteborg och företaget har sedan och tidigare sitt nordligaste kontor i Gävle.