Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sedin bidrog till All star-seger

Daniel Sedin spelade fram Corey Perry till matchens enda mål när Pacific-divisionen slog Atlantic-divisionen i NHL:s all star-final i Nashville i natt.

Årets all star-format var nytt: fyra lag i stället för två, tre matcher i stället för en – som dessutom spelades tre mot tre.

I den första matchen gjorde Erik Karlsson ett mål för Atlantic-divisionen i 4–3-segern mot Metropolitan-divisionen, där Nicklas Bäckström gjorde all star-debut.

Därefter besegrade Pacific-divisionen Central-divisionen med 9–6 efter två mål och en assist av Daniel Sedin.

Den stora snackisen inför all star-jippot handlade om slagskämpen John Scott. Den förre Arizonaforwarden spelar numera i farmarligan AHL men kom med tack vare en röstningskampanj av Coyotes fans.

I matchen mot Central-divisionen gjorde han två mål för Pacific-divisionen – som han alltså inte längre spelar i – och efter finalen valdes han till all star-matchernas bästa spelare.