Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seger för Sidsjö-Böle efter tuff match mot Nedansjö

Sidsjö-Böle vann bortamatchen mot Nedansjö på fredagen. Detta trots att Nedansjö knappade in på Sidsjö-Böles halvtidsledning, 2–0, efter en uppryckning i andra halvlek. Matchen i division 4 Medelpad herr slutade 2–1 till Sidsjö-Böle.

– Vi börjar matchen bra och skapar några heta chanser, men tyvärr så får vi inte in bollen. Istället kontrar Sidsjö/Böle in 1–0 och gör strax efter även 2–0 då vi sätter bollen i eget nät. Spelet jämnar sedan spelet ut sig, men vi får tryck på dem i slutet på halvleken när vi har fyra farliga hörnor, utan att få utdelning. I andra tar de över och styr matchen ända till 67:e minuten då Patrik Nilsson reducerar till 1–2, och efter det så styr vi matchen. Tycker att vi skulle haft en straff när Patrik Nilsson gjordes ner i straffområdet, men ligger man sist i tabellen verkar det vara svårt att få nånting med sig tyvärr. Idag var vi verkligen värda minst en poäng. Våra bästa spelare idag var mittbacken Viktor Bergman Gullmark, innermittfältaren Joel Hiltunen och forwarden Patrik Nilsson, kommenterade Nedansjös tränare Christer Söder.

I och med detta har Nedansjö fyra förluster i rad.

Målgörare för Nedansjö var Patrik Nilsson, medan Sidsjö-Böles mål gjordes av Ville Bondén. Ett av Sidsjö-Böles mål var ett självmål.

Det här betyder att Sidsjö-Böle ligger på sjätte plats i tabellen, och Nedansjö är på tionde och sista plats.

Nedansjö tar sig an Söråker i nästa match borta tisdag 13 augusti 19.00. Sidsjö-Böle möter samma dag 20.00 Essvik hemma.