Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sekelskiftesvilla med pool är Sundsvalls mest klickade på Hemnet

En sekelskiftesvilla från 1909 med havsutsikt toppar listan över veckans mest klickade Hemnet-objekt.
Ägarna, som var med i ett hemma hos-reportage på st.nu för bara ett halvår sedan, ska göra slag i en dröm och bygga nytt.

För fler bostadsnyheter om reportage – gilla Bostadspuls på Facebook.

Huset ligger i Hemmanet och är på 295 kvadratmeter, har utomhuspool, ett inglasat uterum och på tomten finns dessutom både jordkällare och ett gårdshus med dubbelgarage. Här bor familjen Backlund/Andersson som består av Nina och hennes två barn, Kalle och hans två barn och Lykke, parets gemensamma barn.

I tv-klippet ovan kan du se reportaget från förra våren när ST gjorde ett besök i familjens stora villa.

Nu ligger det ute till försäljning för 1,95 miljoner – och väcker stor uppmärksamhet. På bara några dagar har huset fått över 5 000 klick på Hemnet, vilket gör det till det till veckans mest klickade objekt.

Varför ska ni sälja?

– Vi ska bygga nytt i Skottsund. Det har varit en dröm och om vi ska göra det ska vi göra det nu när barnen är små. Det nya huset blir inte lika stort, men alla barn ska få ett eget rum, säger Nina Backlund.

Läs också:

Retrohemmet på Södermalm drar tusentals följare.

Alnöfamiljen förvandlade ett tråkigt kontor till ett rum med klös i

Två på listan kommer ett annat hus med havsutsikt. En 1930-talsvilla i Ankarsvik med ett utgångspris på nästan 1,3 miljoner kronor.

På tredje plats ligger ytterligare ett hus i Hemmanet för 1,45 miljoner - en trävilla byggd 1915. Först på fjärdeplats kvalar en lägenhet in sig på listan, en tvårummare på Bergfotsvägen i Alliero med utgångspriset 1,35 miljoner kronor.

Läs också: Här kan du läsa det tidigare reportaget om familjen Backlund/Andersson