Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selånger fick ge sig i toppmötet med Haparanda SKT på bortaplan

På lördagen mötte Haparanda SKT Selånger i ett riktigt toppmöte i division 1 övre Norrland i bandy. Matchen slutade med seger för hemmalaget Haparanda SKT, 5–3 (3–1).

– Vi hade svårt att komma in i matchen då spelet svängde fram och tillbaka hela matchen, det gynnade dom mer än oss då vi vill ha en matchbild där vi styr tempot. Vi kom inte in i rätt tajming vilket gjorde att vi fick kämpa extra under hela matchen. Även fast vi förlorade med två mål så hade vi tillräckligt med chanser för att kunna vinna matchen. Till morgondagens match gäller det att vi fokuserar på att var och en gör sin roll så bra som möjligt, tillsammans är vi starka, kommenterade Selångers tränare Henrik Söderlind.

Haparanda SKT:s mål gjordes av Ilja Sysojev 3, Arthur Sysojev och Aleksej Primotjkim, Selångers av Karl Rimér Högberg 2 och Gabriel Linderson.

Haparanda SKT ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Selånger ligger på tredje plats.

Selånger tar sig an Karlsborg i nästa match borta söndag 10 februari 12.00.