Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selånger inledde hösten med förlust

De skulle göra ett bättre resultat mot alla lagen under hösten.
Mot Korsnäs gjorde de det, men Selånger föll ändå med uddamålet.
– Vi fajtas åtminstone hela vägen, säger tränaren Stefan Wickström.

0–5 förlorade de med senast de mötte Korsnäs. Selånger skulle ta revansch under lördagen men fick gå till halvtidsvila med ett måls underläge efter att ha blivit kontrad på efter en hörna.

En kvart in i den andra halvleken fick de återigen släppa in ett mål, den gången efter en misskommunikation som ledde till att motståndarna fick helt öppen gata fram till avslut.

– Efter det fyller vi på framåt och slår längre bollar, då lyckas vi göra 2–1. Sedan är vi nära att kvittera på en hörna men det studsade inte riktigt vår väg i dag, säger Stefan Wickström vars lag alltjämt står kvar på en poäng i botten av damettan.

– Det finns olika sätt att förlora på, i dag fajtas vi hela vägen och ger oss inte förrän domaren blåser. Hade det varit under vårsäsongen hade vi troligtvis förlorat större, så vi är på rätt väg.

Wickström passade även på att berömma mittbacksparet Vilma Abrahamsson och Josefine Jonsson som stod för en stabil insats.