Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selånger körde över Haparanda borta

Selånger har fått bästa tänkbara start på serien. Efter förra veckans premiärseger mot Snoddas körde man under lördagen över Haparanda på bortaplan.

Efter en något trevande start ledde Selånger ändå med 4 mål i halvtid. I andra halvlek exploderade laget där man gjorde tio raka mål.

– Vi hade bollen i stort sett hela matchen och hade bra kontroll hela tiden, säger en av Selångers mest rutinerade spelare Tobias Sjödin.

Det ska sägas att Haparanda inte var det starkaste motståndet och ställde upp med ett väldigt ungt lag där mer än hälften av spelarna var under 20 år gamla.

Selånger har som målsättning att ta steget upp till allsvenskan men Tobias Sjödin tror inte de kommer bli alltför många överkörningar likt dagens match.

– Jag tror det kommer vara ganska tätt hela tiden, det är fler lag som kan vara med och slåss däruppe i toppen, säger han.