Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selånger vann derbyt och kylan har bitit sig fast i Medelpad

Annons

Selånger vann derbyt. ”Lappen” Åsberg satsar för fullt för att vinna kampen om det röda nystanet med Heffners-innern Berndt Lindh. Jan Erik Nässbjer och Kalle Hammarstedt avvaktar i bakgrunden. Det var ingalunda någon trevlig föreställning som det bjöds på vid bandyderbyt i div. II-premiären mellan Heffners-Selånger på Baldershov. I varje närkamp var någon av parterna ojust. Var det inte krokning så var det fula knuffar i ryggen eller efterslängar. Utvisningarna duggade tätt och vid ett tillfälle hade Selånger endast sju spelare på banan, men den ineffektiva Heffners-kedjan lyckades inte få nystanet bakom ”Lillis” Jonsson i Selångersburen.

Med pälsmössan nerdragen över öronen gick ”Vädergubben” Kalle Blom vid Junåsvägen i Östavall ut på söndagsmorgonen. Han hade orsak att plocka på sig ordentligt med kläder. Termometern visade nämligen minus 31 grader! Några andra temperaturer denna rekordtidiga vinter: Ånge -27, Överturingen -30, Ljungaverk -27, Midlanda -17, och Sundsvall -15.

Fyra personer blev hemlösa vid blixtbrand. En familj på fyra personer förlorade allt de ägde vid en brand på söndagskvällen. Branden totalförstörde deras hem i en äldre träfastighet vid Römstavägen 3 i Sundsvall. Familjen var borta då elden utbröt. Ingenting kunde räddas ur den brinnande byggnaden. Den var nästan helt övertänd när brandkåren anlände. Ett uthus och en vedbod, sammanbyggt med bostadshuset, kunde räddas. Hur elden uppstått är inte klarlagt.