Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Selånger vann hemma mot Nedansjö

Det blev Selånger som vann matchen hemma mot Nedansjö mötet i division 4 Medelpad herr i fotboll på tisdagen. 3–1 (1–1) slutade matchen.

– Vi vinner rättvist mot ett Nedansjö som i mitt tycke har samlat sina styrkor med ett mycket bättre lag som vi förlorade mot sist. Vi har dock fått in lite förstärkningar som stärker upp vårt unga lag, och vi fortsätter att tro på vår idé hur fotboll ska spelas för att utveckla våra talanger till att bli bättre fotbollsspelare. Jag tycker att Nedansjö stod upp bra och slet föredömligt hela matchen så en eloge till dem med, helst dess högra backlinje samt grabbarna som slet på topp, kommenterade Selångers tränare Mikael Öhman.

Nedansjös tränare Christer Söder tyckte till om matchen:

– Vi gör en bra första halvlek och får ledningen på ett fint genombrott av Patrik Nilsson, och vi har även ett ribbskott som var nära att gå in. Vi får sedan våran målvakt sparkad i axeln och där borde nog Selånger fått en utvisning faktiskt. Sen i slutet på första så gör vi självmål till 1-1. Efter paus så har vi ett friläge där vi blir mycket tveksamt avblåst för offside, samt att vi har ett friläge där deras målvakt gör en bra räddning. Sen lyckas dom göra 2-1 med tio minuter kvar och 3-1 vid 90 minuter. Spelmässigt så hade nog oavgjort varit rättvist i denna match. Bäst i vårat lag var backarna Dennis Nilsson, Joakim Wickberg och Johan Kaijser.

Målgörare för Selånger var Mustafa Batori och Omar Meqbil, medan Nedansjös mål gjordes av Patrik Nilsson. Ett av Selångers mål var ett självmål.

Det här betyder att Selånger nu ligger på nionde plats i tabellen, och Nedansjö är sist, på tionde plats.

I nästa match, fredag 2 augusti 19.00, har Selånger Essvik borta på Essviksvallen, medan Nedansjö spelar hemma mot Matfors.