Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sellin drabbad av benbrott – blir borta i månader

Efter undersökningar på sjukhuset kunde man konstatera: Robbin Sellins ben var av.
Mittfältaren är gipsad och kommer att vara borta från fotbollen i månader.
– Hans ambition är naturligtvis att spela mer fotboll den här säsongen, säger naprapaten PA Forsberg.

Annons

Kort in på torsdagens match mot Ängelholm fick GIF Sundsvalls mittfältare Robbin Sellin bäras ut på bår och föras med ambulans till sjukhus efter en närkamp.

Sellin blev kvar på sjukhuset över natten och på fredagen kom beskedet att han drabbats av en underbensfraktur.

– Han är omhändertagen på rätt sätt. Han är gipsad från och med nu och en tid framåt som vi inte kan säga hur lång den blir, men han är borta kommande månader, säger GIF Sundsvalls naprapat PA Forsberg.

Kommer han kunna spela mer den här säsongen?

– Robbin Sellins ambition är naturligtvis att spela mer fotboll den här säsongen. Om vi lyckas beror på läkningsprocessen. Han är i alla fall vid gott mod och ser fram emot att få påbörja sin rehabilitering.

Urban Hagblom, fotbollsansvarig, berättar att GIF Sundsvall i dagsläget inte kommer att värva någon ersättare till Sellin.

– Så ser det ut i dag i alla fall. Vi har en befintlig trupp som vi är väldigt nöjda med och flera spännande spelare som kan kliva fram, säger Hagblom.